Je maakt gebruik van een verouderde web browser.
Daardoor kan het zijn dat deze site niet goed werkt. Plak bovenstaande link in een andere, meer actuele, webbrowser.

FAQ Profiel


Hoe kan ik meer toelichting op mijn profiel krijgen?

Bespreek je profiel met anderen die ook een ME+U profiel hebben. Verken samen jullie profielen, voel je uitgedaagd door zaken die je nog niet begrijpt. Bespreek je profiel met je feedbackgevers. Zij kunnen je verder helpen met je uitdagingen. Zoek niet naar bevestiging van datgene wat in jouw ogen niet lijkt te kloppen, probeer een ander niet te overtuigen van je eigen gelijk. Luister, vraag door en neem de feedback ter harte. Dat is de mindset voor groei. Bij onduidelijkheden, neem contact op met je coach, de persoon die jou het profiel heeft aangeboden.

Waarom is er geen uitgeschreven verslag van het profiel?

Uitgeschreven verslagen zijn fijn als naslagwerk. Een verslag heeft echter een aantal nadelen:

Het gaat ons om jouw ontwikkeling en daarmee om het ontwikkelgesprek dat je gaat voeren. Met jezelf, met je collega’s en met je coach. De kleuren en kwadranten zijn daar een belangrijk hulpmiddel bij.

Hoe kan ik ME+U inzetten met mijn collega's, partner of klanten?

ME+U is gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en samenwerking. Het biedt een toegankelijke taal om andere invalshoeken inzichtelijk te maken, en zo diversiteit tot wasdom te laten komen. Heel goed dus om als team in te zetten en de mensen om je heen er kennis mee te laten maken. Neem contact op met je coach, de persoon die jou het profiel heeft aangeboden.

Hoe ziet de uitnodiging aan mijn feedback gevers er uit?

De strekking van de uitnodiging (en automatische herinnering) is als volgt:


Beste (naam feedbackgever),

(jouw naam) maakt gebruik van ME+U voor persoonlijke ontwikkeling en samenwerking. Wil jij (jouw naam) helpen door feedback te geven? Het invullen van de vragenlijst (klik op de link) kost je ongeveer 7 minuten. De resultaten worden anoniem verwerkt.

Met dank en vriendelijke groet,

ME+U, namens (jouw naam)


Herinnering:

Beste (naam feedbackgever),

Heb je 7 minuten om (jouw naam) feedback te geven?

De toegevoegde waarde van jouw feedback voor de groei en ontwikkeling van (jouw naam) is groot. En daarmee zeer welkom en welbestede tijd. De resultaten worden anoniem verwerkt.

Met dank en vriendelijke groet,

ME+U, namens (jouw naam)


Waarom is de feedback anoniem?

De mooiste feedback is één op één in een gelijkwaardig gesprek. Er is niets dat goede persoonlijke één-op één feedback kan vervangen. Het is echter ook vaak een van de meest lastige zaken in de samenwerking, kan ongemakkelijk of confronterend voelen. ME+U ondersteunt de eerste stappen en dat gebeurt anoniem. In veel organisatie- of teamculturen is anonieme feedback een goede stap naar open gesprekken met elkaar. We nodigen iedereen uit eerlijk en fair te zijn in de feedback, alleen zo hebben we de kans echt te werken aan onze persoonlijke ontwikkeling en een sterke samenwerking. Jij kan niet zien wie precies welke feedback heeft gegeven. Feedback wordt als gemiddelde getoond als minimaal twee personen de feedback hebben gegeven. De naam staat dus niet bij de resultaten en resultaten zijn niet per persoon inzichtelijk. Deze worden bij minimaal twee personen als gemiddelde getoond.

Waarom kan ik zelf de mail aan mijn FB gevers niet aanpassen?

Het aanpassen van een voor-ingevulde mail in een systeem is vaak een lastige aangelegenheid. En zorgt er ook vaak voor dat er soms essentiële zaken verloren gaan, of de mail geweigerd wordt door de mailserver van de ontvanger. De ervaring leert ook dat de meesten vooraf aan de feedbackgever vragen (via eigen mail of telefoon) of die mee wil werken, dan is de mail al aangekondigd. Dat raden we ook aan.

Zien de feedback gevers welke categorie of aard van de relatie (type smiley) ik aan vink?

Nee, dit is alleen voor jou bedoeld. Het kan je helpen om te zien hoe mensen uit verschillende omgevingen jouw kracht ervaren. Dat is bij klanten soms anders dan bij directe collega’s. Ook nodigen we je uit om feedback te vragen aan personen met wie je de relatie zelf wat lastig of stroef ervaart. Die contacten geven je vaak wat meer druk of irritatie, de feedback toont dan jouw kracht en uitdagingen in zo’n situatie.

Waarom zie ik geen lijst van mensen die ik voor feedback uit heb genodigd?

Vanwege de privacy van je feedbackgevers wordt, na het invullen van de feedback door de persoon of het verzenden van de herinnering, de naam en het emailadres verwijderd uit ons systeem. Deze gegevens zijn desgewenst eenvoudig door jouzelf bij te houden.

Waarom kan ik bij de kracht en impactgrafiek niet op een feedback categorie klikken om de resultaten te zien?

Een categorie wordt pas getoond als er minimaal 2 personen van die categorie feedback hebben gegeven. De feedback wordt wel meegenomen onder het kopje ‘alle’

Hoe lang is mijn profiel geldig?

Je profiel is drie jaar geldig en toegankelijk. Je krijgt ongeveer een kwartaal van tevoren een melding als deze datum verstrijkt.

Hoe lang kan ik gratis gebruik maken van de mogelijkheid om feedback te vragen?

Dat is tot drie jaar nadat je zelf de vragenlijst hebt ingevuld. Je mag dit tot die tijd onbeperkt doen, hierbij wordt uitgegaan van het fair-use principe.

Welke diensten levert ME+U?

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan vooral even op www.meplusu.nl.


Wil je de app installeren?
Niet nu
Installeer ME+U door op het icoon te drukken en kies Zet op beginscherm