Je maakt gebruik van een verouderde web browser.
Daardoor kan het zijn dat deze site niet goed werkt. Plak bovenstaande link in een andere, meer actuele, webbrowser.

FAQ Feedback vragenlijst


Waarom wordt mij dit gevraagd

Deze vragenlijst wordt jou voorgelegd in het kader van versterking van de persoonlijke ontwikkeling en samenwerking met de persoon. Feedback is een van de beste manieren om inzicht te krijgen in eigen krachten en verbeterpotentieel.

Wat als ik de persoon niet zo goed ken

Deze persoon heeft er zelf expliciet voor gekozen om jouw feedback te ontvangen. Mocht je daar echt moeite mee hebben, dan kun je ervoor kiezen geen feedback te geven. Je krijgt een automatische herinnering na een aantal dagen. Ook die kun je negeren. We stellen het op prijs als je de persoon zelf even belt of aanspreekt dat je (nog) niet in staat bent feedback te geven.

Waarom anoniem

De mooiste feedback is één op één in een gelijkwaardig gesprek. Er is niets dat goede persoonlijke één-op één feedback kan vervangen. Het is echter ook vaak een van de meest lastige zaken in de samenwerking, kan ongemakkelijk of confronterend voelen. ME+U ondersteunt de eerste stappen en dat gebeurt anoniem. In veel organisatie- of teamculturen is anonieme feedback een goede stap naar open gesprekken met elkaar. We nodigen iedereen uit eerlijk en fair te zijn in de feedback, alleen zo hebben we de kans echt te werken aan onze persoonlijke ontwikkeling en een sterke samenwerking.

Hoe anoniem?

De persoon kan niet zien wie precies welke feedback heeft gegeven. Feedback wordt als gemiddelde getoond als minimaal twee personen de feedback hebben gegeven. Hier betekent ‘anoniem’: je naam staat niet bij de resultaten en resultaten zijn niet individueel inzichtelijk maar worden bij minimaal twee personen als gemiddelde getoond. Terugkoppeling kan plaatsvinden per categorie, bijvoorbeeld collega’s of klanten.

Wat is ME+U

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan vooral even op www.meplusu.nl.

Waarom geen vrij tekstveld

ME+U geeft in eerste instantie de richting aan van de kracht, valkuilen en ontwikkelrichting van de persoon. Daarnaast stimuleren wij het gesprek aan te gaan. Het kan dus zijn dat deze persoon contact met je opneemt met een meer gerichte vraag. Bijvoorbeeld: wanneer zie je dat ik te weinig duidelijk durf te zijn? Hoe zou ik dat beter kunnen? Deze vraag komt dan uit het totaal van de feedback die deze persoon ontvangen heeft. Alleen jij en de andere feedbackgevers kunnen deze persoon helpen om zaken nog concreter te maken en zichzelf verder te ontwikkelen. Daarvoor is vrije tekst in een feedback te beperkt en het gesprek veel persoonlijker. De vragenlijst is nooit een vervanger voor het persoonlijke contact waarin alle nuances, emoties, ambities vanuit gelijkwaardigheid een plek mogen hebben.

Kan ik gedurende het invullen van de vragenlijst even stoppen

Ja de resultaten worden tussentijds opgeslagen.

Hoe worden mijn gegevens bewaard

Dit hebben wij verwoord in ons privacy statement.

Voor verdere vragen of opmerkingen, neem contact op met degene die jou feedback heeft gevraagd.


Wil je de app installeren?
Niet nu
Installeer ME+U door op het icoon te drukken en kies Zet op beginscherm